Prøv det selv - en tur i en rød Ferrari

Nu kan du komme til at køre i en fed Ferrari 348 TS! En fantastisk flot bil!

Jeg kender en som har en Ferrari og han kører gerne folk en tur i sin røde italienske sportsvogn. Er der tale om en udstilling hvor hans Ferrari skal indgå kan det også lade sig gøre.

 

Du har altså muligheden for virkelig at kunne få set en Ferrari 348 TS og hørt den 8-cylindrede motor. Du kan røre Pininfarinas smukt designede model og sætte dig i de sorte lædersæder. Du kan få at mærke hvordan en Ferrari accelererer og selv styre denne drømmebil ( den sidste stille del af turen).

Jeg er mellemmand til ejeren, så hvis du vil have en tur kan du sende mig en mail - så skal jeg sørge for at du blive kontaktet. (Se adresse nederst på siden)

Husk i din mail som minimum at oplyse følgende:

Vigtige oplysninger:

Alle uanset alder og køn kan få en tur. Skal du sidde ved rattet, skal du dog være mindst 20 år og have kørekort. Der er derfor kun plads til 1 person udover ejeren.

Priseksempel:
En god halv times kørsel med ejeren ved rattet, afsluttende med en tur i lidt roligere tempo, hvor man selv får lov til at styre koster ca. 2.500,- kr., hvis man selv kommer til København, hvor bilen opholder sig.

Ferrari sæsonen:

Kørsel:   Kørsel: Bedst 1. april - 1. oktober, men hvis vejret er ok og der ikke er salt på vejene, så kan kørsel forekomme hele året.
Udstilling: hele året.

 

Få data om denne Ferrari :

 

Tænk sig - du kan også snart blive en Pilota Ferrari. (Husk kameraet - ellers tror de ikke på det)

 

Nu er det muligt at opfylde en drøm!!!

 

 

Send mig med en mail - og jeg får Ferrari ejeren til at kontakte dig.

 

 


go-back.gif (6066 bytes)

Tilbage til min hjemmeside

Sidst opdateret november 2009