spin-logo-ani.gif (10059 bytes) Ferrari leje

Prøv det i Danmark

For at få lov at køre rundt i en Ferrari kan man som alternativ til at købe en bil, leje en bil. Herved kan man også konstatere om en Ferrari overhovedet er det man forestiller sig. Det er det jo naturligvis ikke - det er meget mere!

Eksempel 1:

Jeg har en kollega som var på Ferie i Italien - for der måtte man da kunne leje en Ferrari. Men nej, det var ikke umiddelbart muligt! derfor tog han til Cannes i sydfrankrig hvor det ikke var noget problem. Jeg gengiver ikke hele historien - blot de rå facts:

Depositum 200.000,- franc
Leje pr. dg af Ferrari F355 7.000,- franc
Kørsel 35,- franc pr. kilometer
Ialt 20.000,- franc

Bilen kørte næsten konstant i et døgn - og det var "alle pengene værd". Jeg har også fået at vide at man i England kan leje Ferrari til, samlet set, den halve pris.


Eksempel 2:

Jesper Poulsen har skrevet til mig:

"Jeg kan oplyse, at jeg sommer 1997 faldt over et værksted i Cannes, hvor man kan leje en Ferrari 348 gts eller en Ferrari Mondial. Priserne var ca. FF 4.500 for 24 timer. Depositum FF 25.000. Jeg ved ikke, om der var fri kilometer, men det lå ligesom i luften.

Jeg mødte også en gut fra Paris med sin egen Ferrari Testarossa. Han var professionel racerkører og i sin ferie i Sydfrankrig kunne han lige så godt leje den ud. Konceptet var 15 min. for FF 300 eller 60 min. for FF 1.000. Man kører selv, men han sidder med i bilen. Jeg nuppede 15 min. og det var en kanon oplevelse. Der var i sagens natur ingen depositum og der var fri kilometer. Franskmanden holder til hver sommer enten i Antibes eller i Cannes.
"


Eksempel 3:

Hvis målet for en ferie bl.a. er at køre Ferrari er det måske billigere at ofre en billet til fjernere steder og leje/lege en Ferrari der - fremfor "kun" at tage til Cannes og betale dyrt! Se hvad det eksempelvis koster generelt i USA, i New Orleans, i Las Vegas, i Miami samt på Maui eller på Hawaii.

Se også her hvad det kan koste i Østrig og her prisen i Tyskland.


Eksempel 4:

I magasinet "Penge & Privatøkonomi" 7/8 1999 står der at man i Sydengland kan leje en Ferrari 308 GTS i 4 dage for 11.675,- kr. pr. person, incl. kost og logi på slots- og herregårdshoteller. Elegant Crusing & Touring, tlf. 33 21 12 12.


Eksempel 5:

Engelsk mulighed.


go-back.gif (6066 bytes)

Tilbage til min hjemmeside

Sidst opdateret januar 2000