ferrarilogo.gif (1177 bytes) Ferrari forhandler - et besøg værdferrari-konsol.gif (12423 bytes)

Der er kun én Ferrari forhandler i Danmark samt i Norden, nemlig Damgaard-Nielsen i Hvidovre. Her er også Danmarks eneste autoriseret Ferrari værksted. Der findes værksteder i Norge og Sverige, men i Norden er det danske værksted eneste værksted som kan servicere F50 - p.gr.a. de store investeringer på over et par hundrede tusinde som det kræver i specialværktøj.


Bemærk: Billederne er af større reel opløsning end vist her på siden - højreklik og gem dem lokalt fo fuldt udbytte!

Torsdag d. 11. februar 1999 var jeg på et virksomhedsbesøg hos den danske Ferrari forhandler gennem Ingeniørforeningen. Arrangementet hed "Kan nogen nænne at sælge en Ferrari?"

dn-8.jpg (55866 bytes)

Forhandleren er meget åben overfor at man bare kommer og kigger uden at foregive at man vil handle. Dette er en opfordring!

dn-1.jpg (59391 bytes)

På de par timer som var sat af fik vi lov at gå rundt og kigge samt røre ved de udstillede biler. Vi så også værkstedet hvor bl.a. 3-4 Ferrarier stod til service eller reperartion. Jeg vil indrømme at stedet var større end jeg havde forventet og der var mange biler på lager. Billeder her på siden er fra besøget.

 

Jeg talte med servicechefen som fortalte lidt om serviceniveauet for en Ferrari.

dn-2.jpg (56605 bytes)

Som en overrasklese for aftenen var den nye Maserati lige kommet ind af døren, og det var da også en okay bil . . . men ingen Ferrari!

dn-3.jpg (51224 bytes)

 

Der findes en "Ferrari Klub Danmark" for dem som er så heldig at have én og der laves forskellige arrangementer. Det er som om at de fleste Ferrari ejere ved hvem der har en og hvilken. Det synes samtidigt at være lidt tys-tys.

dn-5.jpg (64350 bytes)

dn-4.jpg (51487 bytes)

Jeg fik at vide at der i Norden findes 4 stk. F50ere - 3 stk. i Danmark og 1 stk. i Sverige.


go-back.gif (6066 bytes)

Tilbage til min hjemmeside

Sidst opdateret april 1999