Ferrari arrangement på Jyllandsringen

FDM og Ferrari Klub Danmark fyldte tilsammen 100 år og det blev fejret i en Ferrari fest hvor nogle af de 44 fornemste firehjulede gæster viste hvad de kunne.  

Se foromtalen her.

Der var mange Ferrarier til arrangementet – også målt efter Ferrari Klub Danmarks målestok. Selv har jeg aldrig set så mange Ferrarier før på en gang. Der var vist 44 fede Ferrarier. Der var mange 308´ere, men ellers var der en god fordeling over de seneste årtiers modeller.

Testarossa var godt repræsenteret. En speciel udgave var en hvid Ferrari Testarossa og jeg tror den var hentet hjem fra USA. Jeg fik også for første gang lejlighed til at direkte sammenligne det ydre af en Testarossa med en 512 TR og der er flere forskelle når de står og ser på hinanden.

Det var en fryd at se og navnlig høre de potente vræl fra flokken af fyrige Ferrarrier. Fedt at høre en F50 fyre den af med alle 12 cylindre og skønt at høre den særlige 360´er lyd komme imod sig ned af langsiden. Hvis lyd kan skabe mode så er her en trendsætter! Modena er en fantastisk smuk bil og dens tonemønster er ikke mindre imponerende. Den ser også ud til at elske de skarpe kurver og slynger sig omkring dem.

Til arrangementet mødte jeg et par af mine venner fra internettet. Dels Nikolaj fra Herning hvis familie har en fed 512 TR. Dels mødte jeg Søren fra Ålborg og sammen gik vi rundt og drøftede bilerne på pladsen ved siden af selve banen.

På området var der også en souvenir bod og på vej hjem måtte jeg jo lige have en Ferrari Poloshirt – det smager da lidt af hest.

Selvom jeg ikke engang nåede en ud på en lille passagertur, havde jeg en vidunderlig dag som så mange andre børn også havde det, små og store. Det er svært at fange den fængslende ulmede motorvarme på celluloid og det er også vanskeligt at vise den gribende fart på et foto. De bedste oplevelser sker live on site, så jeg håber at jeg snart har muligheden igen for at opleve en stejlende hingst. Jeg håber på og glæder mig til atter at kunne deltage i et lignende arrangement.

 

 

 

 


go-back.gif (6066 bytes)

Tilbage til min hjemmeside

Sidst opdateret november 1999